Wie zijn we

De organisatie achter de formule de WoonPlus Adviseurs.

Begin 2018 heeft de formule De WoonPlus Adviseurs het licht gezien. Dat betekent natuurlijk niet dat alles al volledig gereed was, maar dat er juist veel tijd en aandacht nodig was om alles goed op elkaar aan te laten sluiten.

Oprichters

Marc Pullen is directeur/eigenaar van Pullen&Partners Financieel Adviseurs BV, is daarnaast partner in een regionale zelfstandige vermogensbeheerder en is licentiehouder van een RegioBank in Raamsdonksveer en in Made. Hij is reeds 28 jaar zelfstandig ondernemer en is erkend hypothecair planner en gecertificeerd pensioenadviseur. Zijn gedrevenheid als ondernemer komt voort uit het optimaal willen bedienen van zijn klanten. Daarnaast staat het ‘wonen’ wel centraal in zijn werk.

Rom van Oers is directeur/eigenaar van de Business Alignment Group en werkt daarbinnen als directieadviseur en interim manager en heeft bij een breed scala aan opdrachtgevers gewerkt, voornamelijk in de merken- en retail sector.

In alle functies en opdrachten is zijn focus gericht op het vergroten van de toegevoegde waarde, het verbinden van mensen en teams en het beter maken van organisaties met als doel een substantieel beter bedrijfsresultaat.

Samen hebben zij de WoonPlus Adviseursformule opgericht vanuit een visie dat het wonen een centraal en essentieel onderdeel is van het leven en dat daar dan ook het maximale uitgehaald moet worden. Het wonen moet in dienst staan van de mens. Dat is de basis geweest om een ijzersterke formule op te richten.

Licentie organisatie
Om een grote mate van betrokkenheid te creëren hebben Marc en Rom besloten om een Licentie organisatie op te zetten. Daarnaast is de formule gebaseerd op het werken met locale WoonPlus Adviseurs die dicht op de markt zitten.

Bedrijfsonderdeel Leergang
De kern van de formule bestaat uit optimale en professionele advisering. Omdat goed te organiseren én om dat ook goed inhoudelijk op orde te houden heeft de WoonPlus Adviseurs organisatie een eigen leergang ontwikkeld. Binnen de Leergang ‘Erkend WoonPlus Adviseur’ verzorgt Marc Pullen de module Financiële Toepassingen. Vanuit zijn deskundigheid en rijke ervaring weet hij de financiële mogelijkheden te benoemen, te analyseren en toe te passen bij een woningtransitie (zowel bij verduurzaming als verzilvering en de combinatie hiervan).

Rom van Oers verzorgt binnen de Leergang van de WoonPlus Adviseurs de training: ‘Marketing van Diensten en commerciële toepassingen’. Zijn kennis en ervaring in o.a. de merken en retailsector brengt hij met veel passie en gedrevenheid mee in de training.

Management
Marc en Rom voeren gezamenlijk de directie waarbij Marc zich meer richt op de inhoud van de trainingen en de operations kant van het bedrijf, terwijl Rom zich toelegt op de formule, de marketing en de commercie.

Service kantoor
Het management wordt ondersteund door:
Jill, die het ‘office en project support’ onder haar hoede heeft.
Wendy, die voor het ‘financiële service center’ verantwoordelijk is.

Het service kantoor is tevens het klankbord voor vragen van de licentiehouders, inclusief operationele ondersteuning bij o.a. social media en events.
Het financiële service center heeft eveneens de mogelijkheid om service te verlenen op financieel administratief terrein voor de individuele licentiehouder.

Het service kantoor van de WoonPlus Adviseurs is gevestigd in Raamsdonksveer aan de Ramgatseweg 7a en bereikbaar via email adres : info@woonplusadviseurs.nl.