Rom van Oers

Business Coaching

De stap naar zelfstandigheid heb jij al genomen of ga jij binnenkort nemen. Dat is een grote verantwoordelijkheid voor jezelf en voor je directe omgeving.

Door te gaan samenwerken met de WoonPlus Adviseurs organisatie, krijg je al een stuk zekerheid mee dat je gaat werken met een bepaalde methodiek, en met diverse business en marketing materialen.

Alleen jij moet het nog steeds als ondernemer wel zelf doen.

Vanuit de WoonPlus organisatie bieden wij de zelfstandige ondernemers de mogelijkheid om zich te laten ondersteunen op het terrein van het zelfstandig ondernemers schap door business coaching. De manier om je bewust te worden van je blinde vlekken en verbeterpunten, is om feedback te vragen. Maar het is voor managers en ondernemers soms lastig om eerlijke feedback te krijgen. Het kan best eenzaam zijn aan de top. Dat is een belangrijke reden om gebruik te maken van business coaching: eerlijke gesprekken over wat goed gaat en wat minder.

Door juist neutraal naast jou te staan biedt de business coach de rust, het overzicht en ook het nodige kritische vermogen om je als klankbord te bedienen.

Jij bent en blijft zelf de ondernemer, maar je kunt je op terreinen als het business plan, commercieel plan of commerciële acties, zelfs op het terrein van personeelsmanagement, laten ondersteunen of begeleiden.

Binnen WoonPlus Adviseurs organisatie neemt Rom van Oers de rol van business coach onder zijn verantwoordelijkheid. Als mede oprichter en directeur van WoonPlus en als zelfstandig ondernemer heeft hij voldoende ervaringen opgedaan om huidige ondernemers te begeleiden en te ondersteunen. Op frequente basis dan wel op adhoc basis, is het mogelijk om de hulp van Rom in zijn rol als business coach in te roepen.