Ruimte om te ondernemen

Hoe creëer je voor jezelf de ruimte om dátgene te doen waar je goed in bent en waar je je dagelijkse brood mee verdient? Hoe zorg je er tegelijkertijd voor dat jouw dienstverlening aan klanten optimaal is? Hoe ga je mee met de ontwikkelingen in de markt? En hoe blijf je als zelfstandig WoonPlus Adviseur volledig up-to-date?

de WoonPlus Adviseurs Licentie: ruimte voor adviseren én ondernemen

Je hebt een zakelijk partner nodig die jou de ruimte geeft om je te concentreren op de advisering. Zo kun je efficiënt werken en tegelijkertijd bouwen aan een eigen solide en toekomstbestendige onderneming. Je runt je eigen zaak, maar wel met ondersteuning van de WoonPlus Adviseurs organisatie. En dat geeft je de tijd om je volledig op datgene te richten waar jij goed in bent: kwalitatief hoogwaardig en professioneel woonadvies geven!

De WoonPlus Licentie biedt haar adviseurs alle kennis, ondersteuning, ervaringen en tools die zij nodig hebben om onafhankelijk advies te kunnen bieden en succesvol te ondernemen. Tevens is er ondersteuning op het gebied van marketing, compliance, ICT en CRM.
Zo staat jouw adviestoekomst als een huis !

Kandidaten
Wij zoeken kandidaten met een afgeronde MBO of HBO opleiding.

Energie- en duuzaamheidsvraagstukken voor de woonomgeving hebben je interesse en je snapt dat de woonwensen van de consument continu veranderen en dat men vandaag de dag langer aangewezen is op het zo lang mogelijk zelfstandig wonen.

Leergierig om, interactief, de leergang te volgen die de WoonPlus Adviseur in staat stelt de benodigde transities te herkennen, aan te vullen, in te vullen en deze te visualiseren.

Eigenschappen van de kandidaat
Je wilt jezelf continu ontwikkelen, je bent nieuwsgierig ingesteld
En je hebt voldoende flexibiliteit voor het volgen van trainingen, jezelf  ontwikkelen en hierdoor de benodigde kwalificaties te behalen.

Je bezit een gezonde dosis lef en durft vragen te stellen en kunt goed luisteren.
Dit in combinatie met goede commerciële vaardigheden maakt het dat je in staat bent om de verkoopsignalen op te pikken en om te zetten in daden.

Je voelt je verantwoordelijk voor de consument en zijn woongenot.

De Woonplus Adviseur is ambitieus en wil als zelfstandig ondernemer, ondersteunt worden door een centrale organisatie en daarin gedegen opgeleid worden.

Je bent een gedegen opgeleide dienstverlener, die samen met zijn cliënt optrekt om alle wensen met betrekking tot de woning te realiseren.

De WoonPlus Adviseur is in staat om de regie te voeren over de voorgenomen transities die voortkomen uit de WoonPlus 360º-woonscan en heeft kennis van de diverse financieringsmogelijkheden. Je legt en onderhoudt actief contact met instanties en specialisten op jouw vakgebied.

Wilt u WoonPlus Adviseur licentiehouder worden?
Meer informatie? Spreek direct iemand van de WoonPlus Adviseur organisatie.

Bel met de afdeling Marketingsupport op 088-0081300.
Of stuur een e-mail naar: info@woonplusadviseurs.nl.