Leergang 2D 3D visualiseren | Floorplanner

If you can’t visualise , you can’t realise’

Vandaag de dag zijn wij sterk visueel ingesteld in bijna alles dat wij doen.

Juist bij het benoemen en bespreken van de woonwensen van de klanten van de WoonPlus Adviseurs, is het een sterk onderdeel van de dienstverlening om de ideeën, wensen en eisen zoveel mogelijk te kunnen visualiseren. Het gaat voor de klant op dat moment echt leven en het wordt beter inzichtelijk. Beelden gaan tot de verbeelding spreken. Niet alleen bij verbouwingen, maar ook bij het benoemen van de woonwensen voor een nieuwe woning, is het visualiseren van die wensen een uitkomst.

Het meest gebruikte programma om een plattegrond te tekenen is ‘Floorplanner‘. Floorplanner is een computerprogramma voor het tekenen van plattegronden in 2D en met een druk op de knop in 3D.

In de training wordt uitvoerig gewerkt aan het leren en toepasbaar tekenen, de snelste werkvolgordes worden in praktijk gebracht en hoe je hoogwaardige plattegronden kunt leren tekenen. Naast 2D, leer je juist ook goed tekenen in 3D-perspectief. Bij deze ‘Floorplanner training’ wordt een uitgebreid full-colour naslagwerk meegegeven die het werken in Floorplanner in het dagelijks gebruik vergemakkelijkt.

Door het werken in kleine groepen wordt er intensief aandacht gegeven en is het leerresultaat erg hoog. Hierdoor kan je als de WoonPlus Adviseur snel FloorPlanner in de dagelijkse praktijk inzetten.

De trainer is Bonnie Allart van Bonstaete. Een professioneel trainingsbureau, in de basis gericht op de makelaardijbranche. Bonnie heeft jarenlange ervaring in de bouw en vervolgens in de makelaardij. Inmiddels heeft zij bureau Bonstaete ruim 10 jaar. Haar passie ligt bij het lesgeven en haar specialisatie ligt in de vastgoedgerelateerde onderwerpen. Naast veel praktijkervaring, is Bonnie een gepassioneerd docente met veel geduld en aandacht voor de individuele vragen van de deelnemers.