Training Commercieel excelleren

Marketing van diensten en Commerciële toepassingen
De leergang WoonAdvies is een zeer belangrijk onderdeel van de formule De WoonPlus Adviseurs. Dit is een intensieve leergang waarin de diverse functionele gebieden worden getraind.

Aansluitend aan deze leergang hebben wij speciaal voor de formule deelnemers een 5onderdeel gemaakt die vooral is toegespitst op het ‘vercommercialiseren’ van de opgebouwde kennis en tevens in te spelen op de commerciële rol van de WoonPlus Adviseur in het eigen marktgebied.

In deze training wordt uitvoerig ingegaan op de commercie van diensten, het vercommercialiseren van de WoonPlus adviesproducten. In deze training wordt dieper ingegaan op de diverse doelgroepen, wat de vraagstelling is van de klant en hoe je bijvoorbeeld een eigen ‘sales-funnel’ kunt gaan opzetten. Ofwel van een ‘suspect, maar een ‘lead’, naar een offerte, tot uiteindelijk een opdracht.
Tevens wordt gekeken naar de benadering van verschillende type klanten en welke gesprekstechnieken ingezet kunnen worden.

Facultatief voor de startende zzp-adviseur(s) hebben wij een training opgebouwd hoe je succesvol als WoonPlus Adviseur van start kunt gaan, met daarin aandacht voor hoe je een eigen praktijk kunt opzetten en succesvol de lokale markt kunt gaan bewerken.

Rom van Oers verzorgt deze training en is medeoprichter van de WoonPlus Adviseurs formule. Daarnaast is hij directeur/eigenaar van de Business Alignment Group en werkt daarbinnen als directieadviseur en interimmanager en heeft hij bij een breed scala aan opdrachtgevers gewerkt. In alle functies en opdrachten is zijn focus altijd gericht op het vergroten van de toegevoegde waarde van de opdrachtgever. Deze kennis en ervaring brengt hij met veel passie en gedrevenheid mee in de training.